- 17 mei 2017
- | Bron: Foodprocess
Innovatielab arbeidsorganisatie
Innovatielab arbeidsorganisatie Praktijkgerichte opleiding bij 4 productiebedrijven Groeiende voedingsbedrijven worden met heel wat uitdagingen geconfronteerd. Via het innovatielab krijgt u zicht op de eigen arbeidsorganisatie en wordt u op weg gezet om het bedrijf efficiënter en flexibeler te organiseren, en eigenaarschap te creëren op de werkvloer. Het innovatielab van Flanders’ FOOD, Alimento en Flanders Synergy richt een praktijkgerichte opleiding van vier sessies in, telkens ‘ten huize van’ een productiebedrijf. Elke sessie start met een rondleiding bij het gastbedrijf, waarna er wordt ingezoomd op acht bouwstenen: visie, leiderschap, teams, individu, proces, macrostructuur, microstructuur en systemen. Tussen de sessies door krijgen de deelnemers een opdracht mee, om zo gaandeweg een analyse van én een actieplan voor het eigen bedrijf te maken. Per bedrijf nemen twee of meerdere sleutelpersonen (bedrijfsleider, productiemanager, HR, ...) deel. Zo krijgen een aantal ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.